Sobre Mémora

Recursos humans

A Grup Mémora estem convençuts que l’única forma  de generar experiències úniques i de qualitat als nostres clients és comptant amb un equip de professionals altament qualificats, compromesos, il·lusionats i implicats amb el projecte. Més de 1.200 professionals desenvolupen la seva activitat diària tenint com a base els valors corporatius: respecte, confiança i innovació. Tot això ha contribuït a fer de Grup Mémora una empresa funerària de referència a tot el món.

Uneix-te al nostre equip!

Si estàs interessat a formar part d’una companyia líder dins del seu sector, ets innovador i estàs orientat a la millora contínua, fes-nos arribar el teu cv a: rrhh@memora.es (*)

(*) En compliment de la normativa de tractament de dades personals, us informem que incorporem el teu CV i les dades personals facilitades a la nostra base de dades sota responsabilitat de Mémora Servicios Funerarios, SL, on s'emmagatzemen amb la finalitat exclusiva de formar part en els processos de selecció de personal, borsa de treball i contractació que es duguin a terme. Tractem les teves dades personals sobre la base del teu consentiment, garantint la confidencialitat de la informació, i us informem que pots exercir els teus drets d'informació, accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i oblit, mitjançant sol·licitud escrita a info@memora.es

Mémora Campus

Fomentem el coneixement com un dels valors estratègics del Grup. Som una organització orientada a la millora contínua i la innovació per seguir responent amb rapidesa i qualitat al que necessiten els nostres clients. Per al Grup, la gestió del coneixement és clau i per això, a través del nostre Campus corporatiu, desenvolupem programes de formació contínua adaptats a cada perfil professional.

A Grup Mémora tenim un model de desenvolupament professional basat en la gestió per competències, orientat a la consecució de l’excel·lència professional. Identifiquem i desenvolupem les habilitats clau per a cada perfil professional. 

T’oferim l’oportunitat de desenvolupar la teva carrera professional en una companyia líder dins del seu sector. Per això, ens esforcem en conèixer els nostres col·laboradors i identificar les seves fortaleses i àrees de millora per oferir oportunitats i continus reptes que estimulin el seu creixement professional.