Serveis

Serveis funeraris

Condicionament de difunts

Vestimenta pensada per a la presentació perfecta de l’ésser estimat a l’hora de la vetlla i un condicionament perquè el difunt presenti un aspecte relaxat i reposat, a través de la tanatoestètica i la tanatopràxia. 

Floristeria

Les flors constitueixen una manera molt sincera de transmetre als familiars el nostre suport i la nostra solidaritat en els moments més difícils. L’ornament floral acompanya a la persona difunta a la vetlla, durant la cerimònia i també podrà romandre al seu costat o es podrà recuperar com a guarniment per a unitats d’enterrament, record o custòdia familiar.

Des de la secció de Floristeria pots accedir al catàleg floral, consultar tots els tipus i les varietats (des de les opcions clàssiques fins a més contemporànies) i triar l’ornamentació floral que s’adapti millor als teus desitjos.

Serveis musicals

La música és present en els moments més importants de la nostra vida. Mémora ofereix un ampli repertori amb una alta qualitat interpretativa en directe, tenint cura de tots dels detalls. La música com a expressió dels bons records, de meditació i contemplació és sol·licitada per a les celebracions amb la finalitat d’atorgar a la cerimònia del funeral un ambient més personalitzat, entranyable, emotiu i íntim.

Fèretres

Mémora posa a disposició de les famílies un ampli catàleg de fèretres per escollir el que més s’adeqüi a les seves necessitats. Bona part d’aquests estan fabricats a la fàbrica de Grup Mémora i es comercialitzen amb la marca Eurocoffin. Destaquen per la qualitat artesanal, la utilització de la tecnologia més innovadora i perquè el procés de producció és sostenible utilitzant fustes de certificació d’origen i vernissos a l’aigua de baix impacte ambiental.

Urnes

Per als qui optin per la incineració, el Grup Mémora ofereix diferents tipus d’urnes perquè s’adaptin a les seves necessitats, elaborades amb fusta, porcellana, metalls, i també amb l’opció de triar-ne de biodegradables. 

Entapissats

És possible la personalització total del fèretre permetent escollir, fins i tot, l’entapissat interior del taüt, amb la idea d’embolcallar i protegir el difunt com si fos el seu darrer llit. El catàleg inclou diferents colors, estampats i textures, com el teixit setinat, jacquard, cantera o vellut, entre d’altres, que confereixen a les peces calidesa, exclusivitat i suavitat.