Serveis

Espais de Suport

Els Espais de Suport són una iniciativa impulsada per Mémora en què les clàssiques oficines d'atenció funerària evolucionen per convertir-se en un punt de trobada per a famílies i professionals sobre el procés final de la vida. En aquests espais es pot trobar acompanyament al dol a través de grups de suport, assessorament sobre serveis i productes funeraris tallers i xerrades setmanals, una biblioteca especialitzada i a més a més compta amb la presència d'una treballadora social.

Actualment el grup disposa de tres d’aquests espais a la província de Barcelona –al districte de Nou Barris-Horta, a L’Hospitalet i a Manresa–, un a Girona, a prop de l'Hospital Dr. Josep Trueta, un a Logroño, a la província de Tarragona, en front de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’objectiu de l’Espai de Suport és apropar-se a les persones i donar suport tant a les famílies quan un dels seus membres es troba en un procés final de vida o quan han perdut un ésser estimat, com als professionals que diàriament participen i fan front a aquests processos. Per aquest motiu, organitzem xerrades i tallers setmanals i d'assistència gratuïta; consulta el calendari d'activitats aquí

Des de Grup Mémora entenem que les famílies viuen tot un procés que té un fil conductor en l’existència i pèrdua d’un ésser estimat i, per tant, requereixen una atenció propera i personalitzada.

Segueix-nos a Facebook!

Espai de Suport Nou Barris - Horta
Espai de Suport L'Hospitalet
Espai de Suport Manresa